Ambacht

Ambacht schrijven we bij Vishandel Noordzee met een hoofdletter A. Om die reden fileren wij veel vissoorten zelf om U een constante hoogwaardige kwaliteit aan te kunnen bieden.

Om diezelfde reden maken wij onze traiteurgerechten allemaal in onze eigen keuken. Alleen op die manier weten wij dat wat wij voor U maken ook zo op uw bord beland. Wij staan garant voor kwaliteit.

Onze verse producten worden dagelijks aangevoerd. Een echte blikvanger is de levende Canadese kreeft in het homarium naast onze toonbank, verser kan het niet!

Mensen die bij Noordzee Traiterie en Visspecialiteiten binnen stappen voelen zich direct thuis. Daar doen wij met ons hele team ons best voor. Met klantvriendelijke medewerkers en een aantrekkelijke presentatie van ons assortiment. Zoals de kant-en-klaar hoek, verse vis en natuurlijk onze heerlijke gebakken visproducten. Regelmatig maken klanten gebruik van onze zitjes om meteen te genieten van een gebakken visje, of een belegd broodje.

Historie

‘Ik ben geboren in de vis.’ Dat zegt eigenaar Bert Loonen. Na leerzame jaren bij Opa Van Wanrooij - met de viskar langs de deuren en op de markten in Brabant - koos hij in 1985 voor een eigen bedrijf.

Samen met zijn vader richtte hij Vishandel Noordzee op. Alsof het zo moest zijn, kwam in die periode de winkel aan de Nieuwe Ginnekenstraat 8 te koop. Daar was al vanaf 1963 een vishandel gevestigd. Na de overname door Bert Loonen is de winkel diverse keren verbouwd en gemoderniseerd.

Traiterie

Na onze laatste verbouwing is de naam van onze winkel gewijzigd in Noordzee Traiterie en Visspecialiteiten. Dit doet recht aan de groei van onze traiterie activiteiten.

Het aanbod kant-en-klaar gerechten groeit gestaag. Dit is vooral te danken aan de inbreng van Bert’s meewerkende vennoot en echtgenote Anita. Zij bereidt alle producten zelf in de winkel, van paella tot kreeftkroket, van zalmlasagne tot Portugese vissoep.

Heeft u een vraag of ben u op zoek naar bijzondere recepten? Anita kan u zeker helpen met heerlijke culinaire tips!